Uitleg Formulieren

Op deze pagina kunt via het contact formulier uw vraag/opmerking aan ASIO richten of u kunt uw vraag ook telefonisch of via de Email aan ASIO richten.

Wanneer u zich wilt aanmelden bij ASIO tafeltennisvereniging dan kunt u het inschrijfformulier downloaden. Stuur dit formulier naar één van de bestuursleden of stuur dit naar info@ttv-asio.nl

Wilt u eerst kennismaken met ASIO voordat u zich aanmeld? Kom dan eens langs op één van de speelavonden in het dorpshuis van Haaften. Later zal het kennismakingsboekje toegevoegd worden aan deze pagina.

De speeltijden en contact gegevens kunt u vinden onder het kopje "Contact >> Informatie".

Contact (e-mail) formulier

Naam :
Adres :
Postcode :
Woonplaats :
Telefoonnummer :

Omschrijving :

Copyright © 2011 Tafeltennisvereniging ASIO Haaften. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer